Дослідження: скільки коштує зібрати ігровий ПК в Україні та світі

Окрім цього, гра буде мати багато магічних ефектів, які будуть відображати різноманітні закляття та чари. Також варто зазначити, що “Hogwarts Legacy” має бути відкритою для експлорації грою. Це означає, що гравці зможуть досліджувати школу, яка буде відтворена на основі книг та фільмів. Крім того, в грі буде великий відкритий світ, який дозволить гравцям вільно переміщатися між різними місцями у світі “Harry Potter”. Однак, на жаль, гра також отримала критику з боку деяких фанатів. Оскільки гра має бути розташована у всесвіті “Harry Potter”, деякі люди висловлюють стурбованість тим, як гра буде відтворювати магічний світ Джоан Роулінг.

скільки коштує ігровий комп'ютер

Продуктивний комп’ютер – це, звичайно, добре, але без якісної картинки і звуку ви просто не зможете отримати задоволення від гри. Втім, найважливішим параметром при виборі системної плати є не наявність радіатора або звукового чіпа, а сокет для процесора. Саме від socket роз’єму залежить, чи стане на обрану вами плату той чи інший процесор. https://counterstrike-download.net/ Тож підбирати ці два компоненти (процесор і материнську плату) обов’язково потрібно в парі. До речі, якщо ви заздалегідь думаєте про те, що одного разу ПК доведеться розігнати, то беріть процесор з суфіксом К в назві. Це означає, що він володіє розблокованим множником і його можна розігнати, підвищивши частоту ядер (їх рівень ГГц).

Доставка по території України здійснюється перевізниками “Нова пошта”, “Міст Експрес”. А в Києві, Харкові, Одесі та багатьох інших населених пунктах працюють пункти видачі ITbox.ua. Тут обраний ігровий ПК чи інший комп’ютер можна забрати самостійно, причому як правило – в день замовлення. У конфігурації ігрових системних блоків передбачено велику кількість фізичних портів різних типів для приєднання комплектуючих, периферії та сторонніх пристроїв. Збираючи ігрові комп’ютери на замовлення – ми займаємося улюбленою справою.

Це дозволить вам знайти оптимальний варіант, який задовольнить ваші потреби та бюджет, і отримати потужний комп’ютер, який зможе запустити гру на високих налаштуваннях. У нашому інтернет-магазині комп’ютерів ви зможете купити потужний ігровий комп’ютер, робочу станцію для роботи з 3D графікою і архітектурою або ПК для офісу. Якщо вирішили купити новий ПК для ігор, то вибирайте із потужних та добре оснащених моделей, які знайдете на сайті gamingpc.com.ua.

Ціна геймінгу в Україні: Скільки коштує зібрати ігровий комп’ютер у 2022 році

Щоб купити його, давайте спробуємо розібратись на що варто звернути увагу. В даній статті ми розглянемо декілька варіантів ігрових ПК, які ви з легкістю зможете обрати в спеціалізованому магазині. Від разу хочемо попередити, що зборка комп’ютера процес нелегкий, а комплектуючі для ігрових комп’ютерів коштують недешево.

Великий та важкий корпус, який займає багато місця, але полегшує монтаж комплектуючих та покращує їхню вентиляцію. Вони складаються з великих радіаторів, якими проходять теплові трубки. До цих конструкцій кріпляться низькошвидкісні тихі вентилятори. Баштові кулери допомагають повністю розкрити потенціал процесора і показують найкращі результати при розгоні комп’ютера. Вони займають менше місця, але часто обмежують продуктивність мікросхеми.

Підбираємо оптимальний ПК для Hogwarts Legacy від інтернет-магазину HyperDitek

Якщо знайшли в магазині чи інтернеті бажаний компютер, і хочете його купити. Комп’ютерні корпуси від ТМ LogicPower с блоком живлення 350, 400, 420, 450 або 500 Вт – це не проста металева коробка для системного блоку. Чи справді, коли мова йде про потужні конфігурації, дешевше зібрати комп’ютер, ніж купити готову (брендову) модель? Симулятор футболу FIFA – одна з найтриваліших і живучих комп’ютерних ігор, які ми тільки знаємо. На продуктивність комп’ютера впливає і встановлена в ньому оперативна пам’ять, причому справа не тільки в обсязі. Найсучасніший тип оперативки на сьогоднішній день випускається в версії DDR4 (по крайней мере, поки пам’ять рівня DDR5 ще знаходиться в розробці). Є місце для установки додаткового процесорного кулера для кращого охолодження і попередження троттлінга.

Кількість слотів DIMM і тип оперативної пам’яті, що підтримується. Якщо ви плануєте займатися розгоном, варто звернути увагу на топологію підключення роз’ємів. За 4 роки роботи на ринку методом проб та помилок ми навчилися підбирати баланс між усіма комплектуючими. Тепер із впевненістю можемо зібрати комп’ютер онлайн в Україні на будь-який бюджет та для будь-яких завдань. Хочете купити ігровий ПК бу дешево з відмінними характеристиками?

Щоб отримувати прибуток, ціна продукції повинна бути вища за вартість її виготовлення. Отже, зібраний комп’ютер за замовчуванням буде коштувати дешевше готового з аналогічними параметрами. Загалом, швидкодія диска чи не більш важливий для геймера параметр, ніж ємність. Що стосується монітора, все впирається в його роздільну здатність і частоту дисплея. Крім бренду, звернути увагу варто на його потужність.

Основна відмінність настільного комп’ютера від інших видів — універсальність. Він знає і вміє все, а, якщо до нього підключити відповідний пристрій або встановити додаткове програмне забезпечення може навчитися практично всьому. Dominator – безкомпромісні ігрові машини, розраховані на роздільну здатність 4K та ультра-налаштування графіки. Вони також підійдуть для обробки відео та тривимірних моделей.